Stort Udvalg

- altid til fornuftige priser

14 dages returret

- 2 års reklamationsret

Bestil inden kl. 16

- så sender vi varen samme hverdag

Kundeservice

- telefon 70 23 32 10

Om meldgaard it

meldgaard it blev stiftet af Rene Meldgaard i 2013. Efter et år som en, enkelt- mandsvirksomhed valgte Rene at tage to indehavere mere ind i meldgaard it. Dette var en unik mulighed for at styrke meldgaard it og få sat fokus på kerneområderne og samtidig dækket de kompetencer der skulle til for at kunne opnå de mål som meldgaard it i dag har sat sig for.

Vi er et ungt og dynamisk team med en sund fordeling på kompetencer. Sammen har vi mange års erfaring indenfor detail, service, support og forretningsudvikling – Disse kompetencer kræves der i dag for at kunne tilfredsstille kunderne og udvikle sig både som virksomhed og i vores branche.

meldgaard it er en virksomhed som går utrolig meget op i at levere den bedste service til vores kunder. Alle skal have en god service ved os, glade kunder gør vores hverdag gladere. For at højne vores service niveau overfor vores kunder har vi lavet live chat fra 8-16 på alle hverdage, dag til dag levering til kl. 16.00 og flere steder på siden gjort det nemt for kunderne at finde information for at komme i kontakt med os.

Første målsætning for de 3 indehavere var at få etableret en webshop i første kvartal 2015, som fra starten af havde en af danmarks største udvalg og vi vil på sigt gå efter at have det største udvalg i norden til både private og erhverv. Det er første skridt i den 3 års plan meldgaard it har sat sig for at udføre.

Vi glæder os meget til at opdater denne sektion og fortælle jer når vi har introduceret næste skridt på vejen mod det vi mener vil skabe vores succes som it virksomhed.

Medarbejdere

Rene Meldgaard
Direktør
Henrik Lund
Marketing
Martin Wulff
Webudvikler
Pia
IT-supporter